Data szkolenia | Miejsce szkolenia | Forma | Cena ze środków publicznych | Cena szkolenia z pozostałych środków |
LUTY | LUTY | LUTY | LUTY | LUTY |
13-15.02.2023 Przyjazd po południu w dn. 12.02.2023 r. | Toruń, Hotel Mercure***, ul. Kraszewskiego 1/3 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
15-17.02.2023 Przyjazd po południu w dn. 14.02.2023 r. | Kraków, Hotel Kazimierz*** ul. Miodowa 16 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
20-22.02.2023 Przyjazd po południu w dn. 19.02.2023 r. | Zakopane, Hotel Hyrny*** ul. Piłsudskiego 20 | 20 h. -3 noclegi | 2500,00 zł - w pok. 2-os. 2940,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
27.02-01.03.2023 Przyjazd po południu w dn. 26.02.2023 r. | Zakopane, Hotel Hyrny*** ul. Piłsudskiego 20 | 20 h. -3 noclegi | 2500,00 zł - w pok. 2-os. 2940,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
MARZEC | MARZEC | MARZEC | MARZEC | MARZEC |
06-08.03.2023 Przyjazd po południu w dn. 05.03.2023 r. | Toruń, Hotel Mercure***, ul. Kraszewskiego 1/3 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
15-17.03.2023 Przyjazd po południu w dn. 14.03.2023 r. | Lublin, Hotel Victoria*** ul. Narutowicza 58/60 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
20-22.03.2023 Przyjazd po południu w dn. 19.03.2023 r. | Zakopane, Hotel Hyrny*** ul. Piłsudskiego 20 | 20 h. -3 noclegi | 2500,00 zł - w pok. 2-os. 2940,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
29-31.03.2023 Przyjazd po południu w dn. 28.03.2023 r. | Kraków, Hotel Kazimierz*** ul. Miodowa 16 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
KWIECIEŃ | KWIECIEŃ | KWIECIEŃ | KWIECIEŃ | KWIECIEŃ |
17-19.04.2023 Przyjazd po południu w dn. 16.04.2023 r. | Zakopane, Hotel Hyrny*** ul. Piłsudskiego 20 | 20 h. -3 noclegi | 2500,00 zł - w pok. 2-os. 2940,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
19-21.04.2023 Przyjazd po południu w dn. 18.04.2023 r. | Kraków, Hotel Kazimierz*** ul. Miodowa 16 | 20 h. -3 noclegi | 2580,00 zł - w pok. 2-os. 2995,00 zł - w pok. 1 os. | + 23 % VAT |
Uwaga:
– w szczególnie uzasadnionych przypadkach Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany miejsca szkolenia(przy zachowaniu co najmniej porównywalnego standardu pobytu),
– wersja szkoleń 30 h. ma charakter warsztatowy(realizuje program szkoleń w wersji 20 h., poszerzony o dodatkowe ćwiczenia, case study w danym temacie)
– w przypadku szkoleń finansowanych przez Zamawiającego ze środków publicznych – do zgłoszenia należy dołączyć oświadczenie o pochodzeniu źródła finansowania(w treści należy podać: temat szkolenia, nazwiska osób zgłaszanych, oraz stwierdzenie, ze koszty szkolenia są pokrywane ze środków publicznych)
– istnieje możliwość wkalkulowania w cenę szkolenia zwrotu kosztów podróży.
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, materiały konferencyjne, zapewnieniem warunków bhp i wymogów sanitarnych w okresie pandemii COVID – 19, zaświadczenie wydano na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych, zakwaterowanie w pok. 2 os. lub 1 os., pełne wyżywienie, serwis kawowy, opieka organizatora w ramach nadzoru wewnętrznego, ubezpieczenie od NNW.
Cele szkolenia: Zapoznanie z zasadami przeprowadzenia procesu kontroli w firmie produkcyjnej. Przygotowanie pracowników Firmy zaangażowanych w proces kontroli do skutecznego jej przygotowania, przeprowadzenia i dokumentowania.
Prowadzący: Ekonomista, finansista z doświadczeniem księgowym i audytorskim w zakresie planowania, rozliczania procesów produkcji. Posiada ponad 15-letnie doświadczenie w obszarach finansów, księgowości i analizy finansowej poparte wieloma dyplomami i certyfikatami (m. in. dyplom ukończenia Studiów Podyplomowych w zakresie „Rachunkowość” i certyfikat księgowego do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych).
Metody pracy: Mini-wykład, prezentacja multimedialna, ćwiczenia grupowe i indywidualne, Case study, symulacja.
PROGRAM SZKOLENIA
1. Organizacja systemu kontroli w firmie – kontrola funkcjonalna i instytucjonalna.
2. Rola kierownictwa w procesie kontroli.
3. Rola komórki kontroli wewnętrznej i umiejscowienie jej strukturze organizacyjnej.
4. Etapy procesu kontroli wewnętrznej:
– zasady kontroli.
– sporządzenie programu kontroli.
– bezpośrednie czynności kontrolne.
– sporządzenie protokołu kontroli wraz z zaleceniami.
– monitorowanie wykonania zaleceń pokontrolnych.
5. Czynniki wpływające na wybór metodyki kontroli zapasów oraz oceny efektywności zarządzania zapasami.
6. Wpływ wyników kontroli na planowanie i organizacje produkcji.
7. Normy branżowe/zakładowe w procesie kontroli zapasów i ich wpływ na wydajności produkcji.
8. Współpraca komórek kontroli wewnętrznej i kontrolingu (rachunkowości zarządczej) w zakresie optymalizacji kosztów- praktyczne rozwiązania.
9. Wewnętrzna kontrola produkcji a zarządzanie ryzykiem – definiowanie poziomów krytycznych dla podstawowych procesów produkcyjnych (warsztaty).
10. Zadania kontroli wewnętrznej w procesie zarządzania gospodarką magazynową i transportem wewnętrznym.
11. Pytania i dyskusja.
Karty zgłoszeniowe prosimy nadesłać faksem (081 5346065, 81 4790816) lub [po zeskanowaniu] e-mailem (szkolenia@eceprestiz.pl). Szczegółowy program zajęć prześlemy e-mailem na podany adres uczestnika ok.7 dni przed datą kursu. Pisemną rezygnację przyjmujemy na 10 dni przed datą rozpoczęcia kursu , po tym terminie nieobecność nie zwalnia do zapłaty należności.